Fansite voor Pechtold

Een groep inwoners van Wageningen heeft vrijdagmorgen een fansite voor minister Pechtold van Bestuurlijke Vernieuwing gelanceerd. De Wageningers zeggen dat zij hem “een geweldig persoon” vinden en dat zij hopen dat de site veel steunbetuigingen voor Pechtold zal opleveren.

Pechtold was tot hij minister werd korte tijd burgemeester van Wageningen. Op de site www.pechtold.nl.nu schrijven de beheerders dat zij toen veel met hem te doen hebben gehad. “We like this man”, aldus de beheerders, die Pechtold op hun site introduceren als AP (met een knipoog naar premier Balkenende, die ook wel JP wordt genoemd).

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×