Bezopen rijgedrag van Leidenaar

De politie heeft vrijdag het rijbewijs van een 55-jarige man uit Leiden ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man reed rond 19.45 uur tegen een aantal geparkeerde auto’s aan op de Sjahrirstraat. Hierna is hij uitgestapt en weggelopen. De politie kon hem kort daarop aanhouden na tips van getuigen. Hij blies 910 ug/l (ruim vier keer teveel).

Zaterdag hield de politie ook een 54-jarige vrouw uit Leiderdorp aan. De politie zag haar rond 00.30 uur zonder licht op de Kooilaan rijden. Toen de politie achter haar ging rijden, deed ze ineens toch haar licht aan. Hierop heeft de politie haar ter controle laten stoppen. Zij blies 245 ug/l. De politie heeft proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×