Leidse Loper groot succes

De Leidse Loper, een bijzondere rondwandeling door Leiden, blijkt een groot succes. Inmiddels zijn er van het boekje dat bij de route hoort al ruim 20.000 exemplaren verkocht. De Leidse Loper biedt toeristen èn Leidenaren de mogelijkheid om om eigen gelegenheid een wandeling te maken langs de mooiste plekjes van Leiden.

Veel historische monumenten en bijzondere doorkijkjes zijn doorgaans moeilijk te vinden. Sinds de Leidse Loper in juli van dit jaar is bewegwijzerd, is dat een heel stuk eenvoudiger geworden. Overal in de Leidse binnenstad zijn borden te vinden die de weg wijzen naar diverse locaties. Op een aantal locaties zijn borden geplaatst die uitgebreide achtergrondinformatie geven.

Het fotoboekje “De Leidse Loper” geeft een mooi en duidelijk fotografisch overzicht van deze plekjes. In drie talen wordt daarnaast een beeld geschetst van de verhalen achter deze monumenten. Het fotoboekje, dat al eerder bestond, blijkt samen met de bewegwijzering een gouden combinatie.

De Leidse Loper is onder andere te koop bij diverse boekhandels en de VVV Winkel aan de Stationsweg. Het kost € 4,95.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×