Verschillende inbraken in Leiden

In woningen aan de Conradstraat en de Witte Singel en in bedrijven aan de Evertsenstraat en de Nieuwe Beestenmarkt is ingebroken. In de woning aan de Witte Singel is de dader gevlucht, nadat de bewoner wakker was geworden. Uit de woning aan de Conradstraat zijn geen sporen van braak gevonden, maar er is wel een aantal schilderijen weg. De politie stelt een onderzoek in.

Uit het bedrijf aan de Everstenstraat zijn na het openbreken van een deur, verscheidene mobiele telefoons en een laptop meegenomen. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Uit het bedrijf aan de Nieuwe Beestenmarkt heeft men sigaretten meegenomen nadat men de sigarettenautomaat had opengebroken. De politie heeft de aangiftes opgenomen en stelt een onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×