Twee aanhoudingen wegens alcohol in het verkeer

Agenten controleerden zaterdagnacht op de Hoge Rijndijk een 20-jarige bromfietser uit Hazerswoude-dorp. Hij reed zonder verlichting en verzekeringsplaatje en werd daarom staande gehouden. Toen bleek dat hij ook onder invloed was van alcohol. De uitslag van de blaastest bedroeg 240 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Dezelfde nacht, omstreeks 05.30 uur, hielden agenten een 52-jarige vrouw uit Leiden aan op het Stationsplein. Zij reed zonder helm op een bromfiets waarna zij gecontroleerd werd. Ook zij bleek onder invloed te zijn van alcohol. In eerste instantie wilde zij niet meewerken, waarop zij is aangehouden. Op het bureau blies zij op het ademanalyseapparaat een uitslag van 400 ug/l. Agenten hebben proces-verbaal tegen haar opgemaakt en een rijverbod opgelegd á 3 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×