Foto's: Ruud Poeliejoe.

Groenoord viert Halloween

Vorige week werd in de Leidse wijk Groenoord Halloween gevierd. De avond begon om 19:30 op het parkeerterrein bij Piet Kerkhof. Hier kwamen alle kinderen om te verzamelen. Zowel de kinderen als de buurtbewoners waren heel enthousiast over de Hallloween-viering. Buurtbewoners waar de kinderen konden aanbellen hadden een kaars voor hun raam gezet.

De optocht van kinderen werd met passende muziek begeleid. Deze tocht ging onder andere door de Hansenstraat, de Raamstraat, de Pasteurstraat en de Koningstraat. Het eindpunt was in de Groenoordstraat. Daar waren veel bewoners verkleed en de hele straat was versierd. De kinderen gingen voldaan naar huis met een tas vol snoep.

Cultuur Leiden halloween


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×