Verdachten diefstal bromfietsen aangehouden

De Politie Hollands Midden heeft op 20 oktober twee mannen van 20 en 22 jaar uit Oegstgeest aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling van bromfietsen. De 22-jarige man wordt tevens verdacht van handel in verdovende middelen. Op 2 november heeft de Raadkamer van de rechtbank de gevangenhouding van deze verdachte bevolen. De 20-jarige man is na verhoor heengezonden. De mannen werden op de bewuste avond gecontroleerd toen zij in hun woonplaats tegen de rijrichting in reden. Agenten zagen in de bestelbus twee bromfietsen staan die gestolen bleken te zijn. De mannen werden aangehouden en de politie heeft het onderzoek naar de diefstallen voortgezet.

Tijdens doorzoekingen in een woning, de bestelbus en een loods van de 22-jarige verdachte werden in totaal tien brom- en snorfietsen aangetroffen. Naast de voertuigen werden ook een geldbedrag, diverse soorten gereedschap, mobiele telefoons, een bankpas, twintig busjes pepperspray en ruim 50 gram cocaïne inbeslaggenomen. De 22-jarige verdachte heeft inmiddels de heling van de brom- en snorfietsen bekend.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×