Spandoek tegen Verdonk en Donner

“Het ophangen van spandoeken tegen het detentie- en uitzettingsbeleid van Verdonk is in Amsterdam ernstig tegengewerkt door de politie. Daar zijn vier spandoeken weggehaald door politie met ME,” zo laat het Leidse collectief Eurodusnie weten. Inmiddels hebben actievoerders door heel Nederland tientallen spandoeken tegen de ministers Donner en Verdonk opgehangen. In Leiden heeft Eurodusnie een spandoek met de tekst “Geen pardon voor Donner en Verdonk” opgehangen aan de spoorkant van het pand van Eurodusnie in de Boerhaavelaan in Leiden. “Want de verantwoordelijken voor de ramp op Schiphol Oost moeten aftreden,” aldus Eurodusnie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×