Je mag alles van me weten...

De politie hield maandagmiddag bij een pinautomaat aan het Schuttersveld een 33-jarige man uit Alphen aan den Rijn aan. Mensen hadden agenten verteld dat de man al een hele tijd probeerde te pinnen. De agenten constateerden dat hij met de creditcard van iemand uit Rotterdam probeerde te pinnen. Ook had hij een rabopas en een NS-voordeelurenkaart bij zich die op namen van anderen stonden. Ook het feit dat hij een tas bij zich had met daarin een autoradio en een verbogen schroevendraaier deed de agenten vermoeden dat de goederen van diefstal dan wel van heling afkomstig waren. De verdachte is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×