Speciale notering voor restaurant City Hall

Vanaf morgen ligt de 2006-editie van het culinaire tijdschrift SpecialBite in boek- en tijdschriften winkels door heel Nederland. In het blad staat een overzicht van de 501 meest bijzondere restaurants in Nederland en Antwerpen. Café-restaurant City Hall heeft, net als in 2005, als enige Leidse horecagelegenheid een plaats in de SpecialBite top 100 verworven en staan op nummer 97.

City Hall wordt door de makers van SpecialBite als volgt omschreven: “Heb je ooit geprobeerd binnen twee uur een paspoort te krijgen? Met restaurant City Hall, praktisch in het gemeentehuis, zou je willen dat het nóg langer duurde!” De eigenaren Richard en Wouter van Leeuwen zijn trots op hun notering: “Omdat dit een bevestiging is van hetgeen wij willen uitstralen met City Hall”.

De opgenomen restaurants zijn allemaal bezocht door één van de 45 SpecialBite Spotters en bijzonder bevonden vanwege de juiste combinatie van locatie, interieur en het eten. Vervolgens konden restaurantliefhebbers via www.SpecialBite.nl/ stemmen op 501 door SpecialBite genomineerde restaurants.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×