PvdA wil 50.000 euro voor Roodenburg

De Leidse PvdA-fractie wil dat de gemeente de noodleidende voetbalvereniging Roodenburg te hulp schiet met een eenmalige subsidie van 50.000 euro. De partij dient morgen bij de begrotingsbehandeling een amendement in waarin gevraagd wordt om bij hoge uitzondering het geld aan de club beschikbaar te stellen. Roodenburg heeft de afgelopen jaren te kampen gehad met problemen van veiligheid, wegtrekkende leden, integratievraagstukken en tekorten in de financiën.

De PvdA wil het nieuwe bestuur van de vereniging met de eenmalige subsidie ondersteunen bij de doorstart en onderkent hiermee het grote belang van Roodenburg voor de sportparticipatie en integratie in Leiden Noord.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×