Wisseltruc automobilisten mislukt

De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) heeft donderdagnacht op de A4 ter hoogte van Leiden tegen twee bestuurders van één busje met negen inzittenden een proces-verbaal opgemaakt omdat ze niet in het bezit waren van een rijbewijs.

De bestuurders wisselden tussen het stopteken en het moment dat de auto stilstond van plaats, maar konden beide geen rijbewijs laten zien.

Nadat de auto langs de kant van de weg stop was gezet, moesten de chauffeurs blazen. Geen van beide werd betrapt op te veel drankgebruik. Woordvoerder van de verkeerspolitie Frans Zuiderhoek zegt niet te weten waarom de één het stuur van de ander heeft overgenomen. Hij denkt dat de eerste bestuurder bang was dat hij positief bevonden zou worden bij een alcoholtest.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×