Bromfietser krijgt kopstoot

Een 18-jarige bromfietser is maandagavond om 20.30 uur op de Turfmarkt klemgereden en mishandeld. Hij reed met wat vriendinnen op twee bromfietsen over de Turfmarkt toen zeven jongens en een meisje op vier bromfietsen de Leidenaar klemreden, vermoedelijk vanwege een voorrangskwestie. Een van de jongens begon te schelden op de Leidenaar. Een andere gaf hem een trap. Direct hierna kreeg hij ook een kopstoot.

De Leidenaar liep enkele blauwe plekken op. Van de groep is bekend dat het meisje een geblokte jas droeg en haar donkere haar in een staart had. Een van de jongens droeg een donkere jas met een bontkraag. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×