VVV Holland Rijnland heeft zeven nieuwe websites

De VVV Holland Rijnland is klaar voor het nieuwe seizoen. Via zeven nieuwe websites wordt de regio gepresenteerd. Alle websites zijn in eenzelfde huisstijl opgebouwd, maar elke website heeft wel duidelijk een eigen lokale identiteit. Zo valt www.vvvnoordwijk.nl op als website voor de veelzijdige badplaats en is de Leidse versie (www.vvvleiden.nl) een echte ‘Stad van Ontdekkingen’ website geworden. De website van VVV Katwijk oogt verfrissend, terwijl www.vvvlisse.nl duidelijk het Centrum van de Bollenstreek vertegenwoordigt. www.vvvnoordwijkerhout.nl straalt vooral ook gezelligheid midden in een natuurlijke omgeving uit en op www.vvvwarmond.nl komt de waterrecreant vast in de stemming.

VVV Holland Rijnland laat weten trots te zijn op de zeven nieuwe websites en nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen. De websites zullen voortdurend in beweging blijven en actueel worden gehouden door de lokale contentbeheerders in de VVV Winkels. De evenementenagenda wordt up-to-date gehouden, actuele (lokale) nieuwtjes zullen worden opgenomen, evenals nieuwe arrangementen, die met de komst van de nieuwe websites direct kunnen worden aangeboden aan het maandelijks groeiende aantal bezoekers. De gezamenlijke websites trekken nu al meer dan 700.000 unieke bezoekers per jaar.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×