Leidenaar gepakt bij ijzer-diefstal

De politie hield woensdagavond op het terrein van het voormalige Marine Elektronisch en Optisch Bedrijf aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest een 43-jarige man uit Leiden aan. De man was daar bezig om uit de slooppanden oud ijzer en koperen leidingen te verzamelen.

Het slopersbedrijf had al maatregelen genomen nadat ze al eerder diefstal van dit sloopmateriaal hadden geconstateerd. Toen zij de man het terrein op zagen gaan werd de politie gebeld. De agenten troffen hem onder struiken aan. Hij had inmiddels oud ijzer en koperen leidingen verzameld om mee te nemen. Zover kwam het niet. De verdachte kreeg proces-verbaal. Tegen middernacht werd hij weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×