Man ernstig gewond bij auto-ongeluk

Gistermiddag vond er om 15.45 uur op de provinciale weg N206 een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige automobilist uit Noordwijk, raakte hierbij ernstig verwond. De man reed op de provinciale weg vanuit Katwijk richting De Zilk toen hij met zijn auto frontaal tegen de middelste pijler van het viaduct aanbotste. De auto kwam vast te zitten tussen de pijler en de vangrail, waardoor het slachtoffer bekneld raakte in zijn voertuig.

Er moesten twee takelwagens aan te pas komen en de brandweer om de man zo snel mogelijk uit zijn benarde situatie te bevrijden. Vervolgens werd hij met een ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Leiden. Zijn situatie is op dit moment stabiel. Het is nog niet duidelijk wat de toedracht is geweest van het ongeluk. De verkeersdienst van Politie Hollands Midden doet hier onderzoek naar.

De N206 is enige tijd aan beide kanten van de weg afgezet. Hierdoor ontstond een file. Het verkeer werd door Politie Hollands Midden zo veel als mogelijk omgeleid via Noordwijk.

Omstreeks 18.50 uur vond op dezelfde weg een andere aanrijding plaats. Een 39-jarige motorrijder uit Noordwijk reed op de linkerrijstrook vanwege de filevorming op de rechterrijstrook. Een 52-jarige automobiliste uit Katwijk die in deze file reed, keerde zijn auto, maar zag hierbij de motorrijder over het hoofd. De motorrijder remde hard om een aanrijding te voorkomen.

De motorrijder kwam ten val en gleed door tegen de auto. De Noordwijker is met nekletsel en letsel aan een been overgebracht naar het LUMC.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×