Fietsen in de gracht; twee aanhoudingen

Agenten hebben afgelopen nacht twee mannen aangehouden op de Oude Rijn. Een omwonende zag twee mannen met ieder een fiets op de schouders lopen. De fietsen werden vervolgens in de gracht gegooid. De getuige schakelde de politie in. Een 18-jarige Leidenaar belde eveneens de politie toen bleek dat zijn fiets gestolen was. Hij zag twee mannen wegrennen op het moment dat hij na het geluid van een “plons” naar buiten keek. Zijn fiets bleek weg te zijn. De agenten waren snel ter plaatse en konden de twee mannen op aanwijzen van de Leidenaar aanhouden. De twee, een 26-jarige Oegstgeestenaar en een 27-jarige Leidenaar werden overgebracht naar het politiebureau. Zij zullen in de loop van de dag gehoord worden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×