Wijziging televisiepakket in regio Leiden

Sinds deze week is het televisiepakket op de kabel van de regio Leiden (Katwijk/Valkenburg, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude) aangepast. De Duitstalige kunst- en cultuurzender Arte neemt de plaats in van de Italiaanse zender RAI Uno. De Franse zender France 2 maakt plaats voor de regionale zender Enjoy TV.

Zowel de Italiaanse zender RAI Uno als de Franstalige zender France 2 blijven in digitale beeld en geluid kwaliteit gratis beschikbaar via Casema Digitale Televisie. Voor ontvangst van Casema Digitale Televisie is een digitale ontvanger noodzakelijk. Meer informatie over digitale televisie is te vinden op de website www.casema.nl en het Casema Service Kanaal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×