Mishandeling bij Transferium

Een 16-jarige jongen uit Rijnsburg is afgelopen vrijdagavond bij het Transferium in zijn gezicht geslagen. De jongen was die avond omstreeks 22.30 uur met wat vrienden bij het Transferium toen hij door een andere jongen uitgedaagd werd. De jongen wilde met hem vechten na een eerdere woordenwisseling via internet. De 16-jarige jongen wilde hierop niet ingaan, maar kreeg toch enkele klappen.

Het 16-jarige slachtoffer is het McDonalds Restaurant ingevlucht en heeft daar de politie gebeld. De verdachte was er inmiddels vandoor gegaan. De politie heeft aangifte opgenomen en zet het onderzoek voort.

Het parkeerterrein bij het Transferium is vooral in het weekeinde ’s avonds een populaire ontmoetingsplaats voor jongeren. Ze komen er in grote getalen samen om aan ‘getunede’ auto’s en motoren te sleutelen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×