Amerikaanse protestzanger bij Eurodusnie

Zaterdag 10 december vindt er in Las Vegas (Vrijplaats Koppenhinksteeg) een concert plaats van de Amerikaanse protestzanger David Rovics. Onlangs Speelde Rovics nog met het folkicoon Bob Dylan op een benefietconcert voor de slachtoffers van Orkaan Katrina. David Rovics wordt ook wel de “cheerleader” van de anderslgobaliseringsbeweging genoemd, vanwege zijn maatschappij kritische teksten. Na jaren van afwezigheid gaat hij weer op Europese tour en zal hierin ook Leiden aandoen.

De zaal gaat open om acht uur en het concert begint half negen. De toegang is gratis, maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×