Jaarlijkse fakkeloptocht Amnesty International

Aanstaande zaterdag 10 december, internationaal de “Dag voor de Rechten van de Mens”, organiseert Amnesty International afdeling Leiden een fakkeloptocht. Vanaf 16.45 uur wordt er verzameld op het Leidse Stadhuisplein, waar de tocht om 17.00 uur begint. De fakkeloptocht duurt tot 17.45 uur en aansluitend is er gelegenheid voor een kop koffie of thee in “de Bakkerij”, Oude Rijn 44 b/c in Leiden. Daar kan ook een petitie getekend worden voor Atim, een gewetensgevangene, uit Sudan. Iedereen die zich solidair voelt met de doelen van Amnesty wordt door Amnesty opgeroepen om mee te lopen.

De fakkeltocht zal de volgende route afleggen:

  • Start: Stadhuisplein (verzamelen om 16.45 uur, vertrek om 17.00 uur)

  • Breestraat

  • Rapenburg

  • Steenschuur

  • Breestraat

  • Koornbrug

  • Burgsteeg

  • Nieuwstraat

  • Hooglandse Kerkgracht

  • Oude Rijn (eindpunt: de Bakkerij, Oude Rijn 44 b/c)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×