Milieuvergunningen via Internet op de kaart gezet

Vandaag zal in het gemeentehuis van Leiderdorp de opening plaatsvinden van de webapplicatie ‘Milieuvergunningen via Internet’. Via de website van de Milieudienst West-Holland, www.mdwh.nl/, zullen als eerste de gegevens over milieuvergunningen van Leiderdorpse bedrijven online beschikbaar komen. Het is de bedoeling, dat in de loop van 2006 ook de vergunninggegevens van de andere gemeenten die deelnemen in de Milieudienst worden toegevoegd.

Sjaak Stuijt, wethouder Milieu van de gemeente Leiderdorp en Derk Eskes, directeur van de Milieudienst West-Holland zullen samen de openingshandeling verrichten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×