Uitreiking Rabowens 2005

Donderdagochtend om 11.00 uur overhandigt het Rabobank Wensenfonds een vogelnestschommel aan de afdeling Vroegbehandeling van het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden. De onthulling vindt plaats door voormalig revalidant en internationaal bekende Arnold Schwarzenegger-lookalike Niek Louwers. Medewerkers van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest kozen de wens van het revalidatiecentrum tot Rabowens 2005.

De wens van het Rijnlands Revalidatie Centrum is één van de 25 wensen die dit jaar worden gerealiseerd door het Rabobank Wensenfonds. Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest vervult met het Wensenfonds ieder jaar een flink aantal wensen van inwoners uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Daarbij gaat het om wensen die betrekking hebben op een algemeen maatschappelijk belang.

De Vroegbehandeling maakt deel uit van de sector Kinderrevalidatie van het Rijnlands Revalidatie Centrum. Bij Vroegbehandeling worden kinderen van 0 tot 4 jaar met een lichamelijke beperking behandeld en begeleid. Vroegbehandeling diende de wens voor een vogelnestschommel bij het Rabobank Wensenfonds in, omdat op een dergelijke schommel ook gehandicapte kinderen kunnen spelen. Tevens kan de schommel worden ingezet bij bewegingstherapie. Het kind hoeft op deze schommel niet te kunnen zitten, maar kan er ook in liggen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×