Hond redt te water geraakt baasje

De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur een oude man gevonden in een sloot langs de Churchillaan. Vanuit een studentenflat werd gezien dat ter hoogte van de kruising met de Brandts Buyskade een hond bij het water stond te blaffen. De politie werd gebeld en vond de man in de sloot. Duikers van de brandweer hebben de man uit het water gehaald. Hij is direct gereanimeerd en overgebracht naar het LUMC. Over zijn toestand is nog geen nadere informatie bekend. De hond, die vermoedelijk bij de man hoorde, is gebracht naar het dierenasiel.

De politie is met een onderzoek begonnen naar de identiteit van de man en de omstandigheden waaronder hij te water is geraakt.

Leiden slootdood


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×