Hagenaar beroofd bij station

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 33-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van beroving van een 37-jarige Hagenaar. De Hagenaar liet de verdachte bij het Stationsplein bellen met zijn mobieltje. Volgens de Hagenaar raakte hij kort daarop buiten bewustzijn. De Hagenaar merkte, nadat hij weer was opgestaan, dat hij wondjes en bulten aan zijn hoofd had.

Plotseling kreeg hij van de man die zijn mobiel had geleend een klap in zijn gezicht. Een derde man heeft toen deze man tegengehouden en zo een vechtpartij voorkomen. De Hagenaar ontdekte dat hij zijn mobiel en een geldbedrag miste. Op zijn aanwijzen hield de politie later de verdachte aan. Bij de man werd het mobieltje van de Hagenaar aangetroffen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×