Maandag gaf wethouder Wim de Boer (Sociale Zaken) de aftrap voor de campagne ‘Wat krijgen we nou?’; een campagne om de declaratieregeling van de gemeente Leiden onder de aandacht te brengen. (Foto: PR).

Declaratie-campagne van start

Maandag geeft wethouder Wim de Boer (GL, Sociale Zaken) in sportcomplex De Zijl de aftrap van de campagne ‘Wat krijgen we nou?’. Hij zal onder meer het ‘Geld-Terug-Boekje’ overhandigen aan de voorzitter van de commissie Sociale Infrastructuur, Greetje van Gruting-Wijnhold (VVD). De campagne ‘Wat krijgen we nou?’ draait om de declaratieregeling van de gemeente Leiden, waarmee mensen met een laag inkomen bepaalde kosten tot een bedrag van 200 euro per jaar per gezinslid vergoed krijgen.

Wie kosten maakt voor theater- en museumbezoek, sport, een bibliotheekabonnement, cursussen en recreatie of een NS-voordeelurenkaart kan deze bij de gemeente Leiden declareren. De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat iedereen in onze stad actief mee kan doen. Deelnemers aan de regeling ontvangen ook een vrijkaartje voor het recreatiebad De Zijl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×