Wethouder De Boer koopt wenskaarten uit Juigalpa

De Wereldwinkel Leiden gaat in samenwerking met de stedenband Leiden-Juipalga wenskaarten uit Nicaragua verkopen. De kaarten zijn getekend door kinderen van de basisscholen ‘Leiden’ en ‘Rosa Lanzas’ in de Leidse zusterstad Juigalpa. Met hulp van de Wereldwinkel zijn sets van acht kaarten gedrukt; de opbrengst is bestemd voor beide scholen.

De kaartverkoop is vorige week begonnen toen wethouder Wim de Boer (internationale betrekkingen) de eerste kaarten kocht. Daarbij waren onder andere de directeur en enkele leerlingen van basisschool Woutertje Pieterse aanwezig. Die school heeft al jarenlang een band met de Speciale School in Juigalpa en heeft veel geld bij elkaar gebracht voor hulpprojecten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×