Gewapende overval op snackbar

Zaterdagavond om 23.45 uur vond er een gewapende overval plaats op de snackbar in de Stevensbloem. De overvaller droeg een bivakmuts en bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij deed vervolgens een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Op het moment van de overval waren er vijf mensen in de snackbar aanwezig; de eigenaresse, een medewerkster en vier klanten. Twee van hen, een 17- en 18-jarige jongen uit Leiden, probeerden de overvaller tegen te houden en naar buiten te werken. Toen de dreiging van het mes te groot werd, hebben ze hem laten gaan.

De andere twee waren meisjes die snel de snackbar verlieten. In verband met het onderzoek vraagt de politie aan deze meisjes om zich te melden. Ook andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Leiden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×