"Kick-off" concert bij Concordia

Op zondag 15 januari organiseert de Christelijke Muziek- en Showband “Concordia” een groots “Kick-off” concert. Aan dit concert doen verschillende verenigingen uit Leiden en omgeving mee. Door de verscheidenheid van de deelnemende verenigingen is er voor elk wat wils.

De medewerkende verenigingen zijn het Klarinet-ensemble “Lignum” uit Leiden, het zangkoor “Zanglust” uit Bodegraven, de Harmoniekapel “Werkmans Wilskracht” uit Leiden, de Drumfanfare “Fransiscus Band Leiden” en de Christelijke Muziek- en Showband “Concordia” uit Leiden.

Het concert begint om 14.00 uur en vindt plaats in het verenigingsgebouw van “Concordia” aan de Langegracht 59. De zaal gaat om 13.00 uur open. Na afloop van het concert, om ongeveer 17.00 uur, is er nog een gezellig samenzijn, waaraan wordt meegewerkt door de huis-dj “Apres Ski” en door het eigen gezelligheidsorkest de “Partyband Leiden”. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×