Informatiemarkt Opleidingen LUMC

Zaterdag 14 januari organiseert het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) een informatiemarkt voor schoolverlaters met informatie over de MBO-en HBO-opleidingen. Deze dag, die duurt van 11.00 tot 15.00 uur, iedereen is welkom. Men kan zien, horen en ervaren wat het betekent om bij het LUMC te werken en te leren.

< stand. een met Onderwijsgroep aanwezig Mondriaan de en Leiden Hogeschool zijn de ook terecht kan, LUMC het in werken leren over haar vragen of met zijn waar iedereen informatiemarkt Boerhaaveplein op er is slot Tot Sterilisatiedienst. Centrale bij laboratorium verpleegafdeling, nemen kijkje iedereen een Ook kan deuren. hun Radiotherapie Geneeskunde Nucleaire Radiologie, afdelingen operatieassistent. Bovendien openen anesthesie- leerling (HBO) laborant Radiodiagnostisch (HBO), Radiotherapeutisch HBO), (MBO Verpleegkundige als b.v. slag aan kunnen vwo-diploma of  havo- (v)mbo-, met een  Schoolverlaters combineren. te om mogelijk LUMC is Bij>< 11 526 071 S.Sterkenburg: mevrouw onmenen contact men kan informatie meer station. Voor NS naast pas Leiden, 2 Albinusdreef LUMC, van hoofdgebouw vindt De><>

Bij het LUMC kan men werken en leren tegelijk. Schoolverlaters met een (v)mbo-, havo- of  vwo-diploma kunnen aan de slag als bijvoorbeeld leerling Verpleegkundige (MBO/HBO), leerling Radiotherapeutisch laborant (HBO), Radiodiagnostisch laborant (HBO) of leerling anesthesie- en operatieassistent. Op deze dag openen de afdelingen Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en Radiotherapie hun deuren voor een rondleiding. Ook kan een kijkje genomen worden op een verpleegafdeling, in een laboratorium of bij de Centrale Sterilisatiedienst. Bovendien is er op  het Boerhaaveplein een informatiemarkt waar men met alle vragen over leren en werken in het LUMC terecht kan en de Hogeschool Leiden en de Mondriaan Onderwijsgroep zijn aanwezig met een stand.
 
De informatiemarkt vindt plaats in het hoofdgebouw van het LUMC, Albinusdreef 2 in Leiden.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met mevrouw
S.Sterkenburg op telefoonnummer:  071 526 11 82

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×