D66 Leiden deelt oliebollen uit

1

D66 Leiden heeft op 31 december op de markt oliebollen aan passanten uitgedeeld. In een paar uur tijd werden enkele honderden marktbezoekers op de oud-Hollandse lekkernij getrakteerd. De traktatie was bedoeld als ludieke manier om met inwoners in gesprek te raken over Leidse zaken. Lijsttrekker Paul van Meenen: “Door onze wekelijkse informatiekraam blijven we op de hoogte van wat de Leidenaren bezighoudt.”

D66 zal ook in 2006 elke zaterdag op de markt te vinden zijn.

Delen

1 reactie

  1. Ria van der Zanden op

    Héééérlijk ! Ja, ik ben wel af en toe een beetje jaloers op deze leuke dingen. Ik mis Leiden van vroeger wel en dan het schuttersveld, waar ik gewoonlijk speelde met de kinderen uit de Marislaan, waar òòk ik woonde ! Oliebollen worden er wél bij mij thuis gegeten hoor. Ik maak ze in het verre Rimini (italie) waar ik al jaren een familiehotel run met mijn man en kinderen. Maar zomaar oliebollen uitdelen, zoals op 3 oktober haring en wittebrood, dat is een heerlijke gewaarwording ! Ria

Je bent nu offline