Vrijwilligers van D66, met in het midden lijsttrekker Paul van Meenen, deelden de hele middag oliebollen uit aan marktbezoekers. (Foto: PR).

D66 Leiden deelt oliebollen uit

D66 Leiden heeft op 31 december op de markt oliebollen aan passanten uitgedeeld. In een paar uur tijd werden enkele honderden marktbezoekers op de oud-Hollandse lekkernij getrakteerd. De traktatie was bedoeld als ludieke manier om met inwoners in gesprek te raken over Leidse zaken. Lijsttrekker Paul van Meenen: “Door onze wekelijkse informatiekraam blijven we op de hoogte van wat de Leidenaren bezighoudt.”

D66 zal ook in 2006 elke zaterdag op de markt te vinden zijn.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×