D66 zoekt oplossing voor 'vreemdparkeren'

D66 is op zoek naar creatieve oplossingen vreemdparkeren tegen te gaan. Vreemdparkeren is het verschijnsel dat mensen hun auto gratis parkeren in wijken die aan een betaald-parkeren-gebied grenzen. In sommige buurten zorgt dit vreemdparkeren voor zoveel overlast dat het invoeren van betaald parkeren wordt overwogen. D66 hoopt op creatievere oplossingen voor de parkeerprobleem in die buurten en roept daarom inwoners van Leiden op om met ideeen te komen.

Reageren kan via de website www.d66leiden.nl en de D66-demokraam die elke zaterdagmiddag van twaalf tot drie uur op het Waaghoofd staat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×