Kinderrechtswinkel bestaat vijf jaar

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Leiden bestaat volgende week vijf jaar. Woensdag is het precies vijf jaar geleden dat de kinderrechtswinkel haar deuren opende aan de Oude Rijn. Sinds de opening in 2001 zijn al honderden juridische vragen van jongeren beantwoord door de rechtenstudenten die als vrijwilliger aan de kinderrechtswinkel verbonden zijn.

Na een dreigende sluiting in 2004 is er dankzij een financiele impuls van Fonds 1818 en de inzet van alle vrijwilligers nieuw leven in de kinderrechtswinkel geblazen, waardoor het eerste jubileum nu toch gevierd kan worden.

Voor meer informatie is de kinderrechtswinkel te bereiken via telefoon: 071-5130530 of e-mail: kirewi@planet.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×