Politie adviseert woningen goed af te sluiten

Sinds eind december vorig jaar hebben er in Katwijk, Oegstgeest, Leiden en Leiderdorp in de nachtelijke uren diverse diefstallen uit woningen plaatsgevonden, het blijkt te gaan om woningen die niet goed afgesloten waren. De deuren werden doorgaans geopend via de zogenaamde flippermethode. De politie adviseert bewoners om deuren niet alleen te sluiten, maar ook op het nachtslot te doen zodat het inbrekers moeilijker gemaakt wordt om binnen te komen. Tevens verzoekt de politie eventuele slachtoffers van dergelijke ‘woninginbraken’ die nog geen aangifte hebben gedaan om dit te melden bij de plaatselijke politie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×