Leiden wil veiligheid bedrijventerreinen vergroten

Veiligheid is een hot item. Dat geldt ook voor de veiligheid op de Leidse bedrijventerreinen. Het bedrijfsleven ondervindt veel schade door criminaliteit en onveiligheid. Reden voor het Leiden Bio Sience Park om afgelopen jaar succesvol de certificering voor het Keurmerk Veilig Ondernemen te behalen. Nu ook ondernemers op de overige bedrijventerreinen in Leiden hebben aangegeven dat veiligheid voor hen een belangrijk punt is, gaat de gemeente Leiden kijken of ook de andere bedrijventerreinen zich willen inzetten om het KVO certificaat te behalen.

Dit jaar zal onder begeleiding van MKB Nederland worden geprobeerd om ook de negen overige bedrijventerreinen die Leiden rijk is van een keurmerk te voorzien.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×