Zondag eerste audities Leids Cabaret Festival

Januari en februari staan ook dit jaar weer in het teken van het Leids Cabaret Festival. De aanmeldingen stromen binnen bij het organiserende Harry Kies Theaterproducties aan de Steenschuur waar ze druk bezig zijn met de eerste selectie voor de audities. De eerste auditieronde is aanstaande zondag in Sociëteit de Burcht. De deuren gaan om 13.00 uur open en om 13.30 uur is de aftrap van de 28e editie van het Leids Cabaret Festival. Op 22 en 29 januari worden de overige twee auditierondes gehouden. Alle audities zijn vrij toegankelijk.

In de week van 13 t/m 18 februari vinden de voorrondes, de halve finale en de finale plaats in de Leidse Schouwburg. De losse kaartverkoop gaat donderdagmiddag om 15.00 uur van start via de website van de Leidse Schouwburg.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×