Treinen rijden zondag weer volgens dienstregeling

De breuken in de bovenleidingen bij Schiphol zijn gerepareerd en de verwachting is dat de treinen zondag weer op tijd rijden. Dat zegt spoorbeheerder ProRail zaterdagavond. Het treinverkeer van en naar Schiphol was zaterdag de hele dag ontregeld vanwege eerdere kabelbreuken.

De breuken in de bovenleidingen ontstonden vrijdagochtend omstreeks 10.00 uur. De oorzaak van de kabelbreuken is onduidelijk. Spoorbeheerder ProRail spreekt van grote schade aan de bovenleidingen. Een machiniste raakte bij het incident gewond aan haar gezicht door nog onbekende oorzaak.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×