Nieuw systeem voor woningzoekenden in Holland Rijnland

Mensen die op zoek zijn naar een huurwoning of een nieuwe sociale koopwoning in de Leidse regio kunnen zich vanaf nu inschrijven bij het nieuwe zoeksysteem Woonzicht.nl. Per 1 januari vormen de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek samen één grote regionale woningmarkt Holland Rijnland. Woonzicht.nl gaat begin april van start. Tot die tijd is er een overgangsregeling, waarin inschrijven tegen een gereduceerd tarief kan. Woningzoekenden die nu volgens het oude systeem ingeschreven staan bij woningcorporaties in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, kunnen hun opgebouwde inschrijfduur meenemen naar het nieuwe systeem als ze vóór 1 april overstappen.

Inschrijven kan op www.woonzicht.nl of bij een van de deelnemende woningcorporaties.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×