Politiek Café over het Asielbeleid bij Jonge Democraten

Op 26 januari gaat de Leidse afdeling van de Jonge Democraten op excursie bij het asielzoekercentrum Nieuweroord. De jongerenafdeling van D66 krijgt er een rondleiding en uitleg over de werkzaamheden van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Op valentijnsdag houdt JD Leiden vervolgens een politiek café over het asielbeleid in Café ’t Keizertje aan de Kaiserstraat. Daarbij zal VVD Tweede Kamerlid Arno Visser (Asielbeleid) zijn visie geven over het asielbeleid in Nederland. Aansluitend is er dan gelegenheid voor vragen en een discussie.

Het politiek café is voor iedereen toegankelijk en begint om 19.45 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×