Afspraken betreffende daklozenopvang

B & W Leiden blijft bij haar besluit dat het Nuon terrein de meest geschikte locatie is voor daklozenopvang. Gedurende de periode waarin omwonenden bezwaar aan konden tekenen tegen dit besluit zijn in totaal 39 reacties binnengekomen waarvan één ondertekend door ruim 300 buurtbewoners. Dit is voor het college wel een reden om aan het besluit een aantal voorwaarden te koppelen. Omwonenden zijn vooral bang dat de leefbaarheid en de veiligheid in de buurt in het geding komen, met de gemeente is nu overeengekomen om goede afspraken te maken over het beheer in en rondom de zorglocatie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×