Kaarverkoop Cabaretfestival alsnog van start

Vanaf vandaag is het mogelijk vanaf www.leidseschouwburg.nl een bestelformulier te downloaden voor kaarten voor het Leids Cabaret Festival. Dit formulier moet gewoon per post worden opgestuurd naar de Leidse Schouwburg. Formulieren die voor maandag 23 januari binnen zijn, doen mee met de loting. Betaling gaat via een eenmalige machtiging. “Het insturen van het bestelformulier biedt geen garantie op toewijzing van plaatsen,” waarschuwt Hary Kies Theaterproducties die het festival organiseert.

De kaartverkoop zou oorspronkelijk online plaatsvinden, maar door problemen met de website kiest men nu alsnog voor de traditionele manier van kaartverkoop.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×