Zorg en Zekerheid presenteert positieve kwartaalcijfers

Ton van Houten, voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, presenteerde tijdens zijn nieuwjaarsspeech positieve resultaten over het laatste kwartaal van 2005. Door het hele land zie je steeds meer zorgverzekeraars fuseren tot grote maatschappijen maar door de goede resultaten zal Zorg en Zekerheid ook in de toekomst een zelfstandige, regionale zorgverzekeraar blijven, aldus van Houten.

Ook verzekerden zullen profiteren van het positieve resultaat. Voor iedereen moet het mogelijk zijn toegang te hebben tot goede en betaalbare zorg, ongeacht leeftijd en gezondheid. Zorg en Zekerheid accepteert dan ook iedereen zonder wachttijd. Volgens van Houten heeft Zorg en Zekerheid niet de allerlaagste premie in vergelijking met andere verzekeraars maar wel een concurrerende betaalbare premie. Bovendien geven de positieve resultaten aanleiding om te investeren in projecten die de gezondheidszorg in de regio zullen verbeteren zo startte onlangs een project met als doel het overgewicht bij kinderen te verminderen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×