Politie waarschuwt voor oplichters

De Politie Hollands Midden waarschuwt voor oplichters die nooit bestelde pakketjes aan de deur bezorgen. Een 44-jarige man uit Leiden heeft aangifte gedaan van een dergelijke oplichting. Op donderdag 12 januari werd er een pakketje bezorgd door een postorderbedrijf. Het pakketje was besteld en er moest nog een klein bedrag bijbetaald worden. De man betaalde en de bezorger ging er weer vandoor. Pas later kwam de Leidenaar erachter dat niemand in huis iets besteld had.

De politie heeft inmiddels meerdere meldingen binnengekregen van soortgelijke oplichtingpraktijken. De politie adviseert personen om eerst te controleren of er überhaupt iets besteld is en om de bezorger te vragen of deze zich kan identificeren als bezorger van het desbetreffende postorderbedrijf.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×