De Leidse band Meilof, hier tijdens een optreden op Koninginnedag enkele jaren geleden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Meilof wint voorronde Rijn en Wouden popprijs

De Leidse band Meilof is zaterdag in Don Bosco uitgeroepen tot winnaar van de voorronde van de “Rijn en Wouden popprijs” in Zoeterwoude. De jury moest kiezen uit vier bands. Op 18 maart moet Meilof het opnemen tegen de drie winnaars uit de andere voorrondes. Aanstaande woensdag 25 januari speelt Meilof tijdens de kroegentocht in “Dranklokaal de WW”. De liedjes van Meilof zijn ook regelmatig te horen op Sleutelstad 93.7 FM.

In maart komt de nieuwe singel van Meilof uit. de band zit in de afrondende fase en de bandleden zijn erg tevreden over het resultaat. De eerste track van het drie liedjes tellende singeltje heet “Vuur”.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×