Leerlingen bouwen prijswinnende fietsen

Om de opleiding MTS Werktuigbouw te promoten bij vmbo-leerlingen hebben twaalf eerstejaars leerlingen van deze ROC-opleiding fietsen in elkaar gesleuteld die door de vmbo-leerlingen waren ontworpen. ROC Leiden leerlingen zullen de komende weken winnende fietsontwerpen van de Bike-a-liciouswedstrijd aan de prijswinnaars overhandigen.

“Jouw techniek heeft de toekomst” heet de campagne die jongeren informeert over werken in de metaal- en elektrotechniek. De Bike-a-liciouswedstrijd is daar onderdeel van en werd georganiseerd door Promotieorganisatie Bureau Top. Tijdens de technieklessen hebben vmbo-leerlingen door het hele land geprobeerd het meest uitdagende en creatieve fietsontwerp te maken. Een deskundige jury heeft daarna de beste ontwerpen uitgekozen. De ROC Leiden leerlingen hebben, volgens het ontwerp van de vmbo-leerlingen, van gewone fietsen stoere, gekke, mooie maar vooral unieke fietsen gemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×