Rap Contest in Buurthuis op Eigen Wieken

Het jongerenwerk van de LWO en Tam Tam organiseren op donderdag 2 februari een rap contest in Buurthuis op Eigen Wieken speciaal voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar. Iedereen krijgt 3 minuten de tijd om zijn of haar rap aan een deskundige jury te tonen. In deze jury zit Tjerk van “Young Blood”. De acht beste rappers maken kans op diverse workshops die elke donderdagmiddag worden gegeven. De aanvang van de contest is om 16.00 uur maar iedereen kan een uur eerder komen om te oefenen. Er is plaats voor maximaal 20 inschrijvingen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Maarten Buurman op telefoonnummer: 06-46370221. Op Eigen Wieken is gevestigd aan het Valkenpad 3 in de Merenwijk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×