SP presenteert aandachtspunten

Komende zaterdag zal de SP Leiden op de markt haar zeven belangrijkste punten voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen presenteren. Tijdens de presentatie is er gelegenheid om met de SP kandidaat-raadsleden in discussie te gaan. Uit de aandachtspunten blijkt volgens lijsttrekker Antoine Theeuwen dat de SP de enige linkse partij is die tegen sloop strijdt en niet wil dat de RijnGouweLijn door de Breestraat zal rijden. Bovendien presenteert de SP zich als enige linkse partij die geen industrie wil in de Oostvlietpolder. “Wij hopen dat de PvdA en GroenLinks hun beginselen weer serieus gaan nemen”, aldus lijsttrekker Antoine Theeuwen.

Overigens lijken de partijen die tegen de RGL en de bebouwing van de Oostvlietpolder zijn inmiddels over elkaar heen te struikelen. Het CDA is ook tegen, evenals de ChristenUnie, Leefbaar Leiden en LWG / De Groenen. D66 en GroenLinks zijn een beetje tegen. Ook alle nieuwe partijen zijn tegen de twee genoemde ontwikkelingen.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×