Vakantiebeurs in Groenoordhallen

Aanstaande zaterdag organiseert de Stichting Vrije Recreatie een vakantiebeurs in de Groenoordhallen. Op de beurs kunnen recreanten zich laten voorlichten over het ‘kamperen bij de boer’. Het motto van de beursn is ‘zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit’. De beurs telt circa 350 standhouders, kampeerboeren en -boerinnen uit binnen- en buitenland. Elke 1000e bezoeker krijgt een gratis vakantie op een SVR-camping.

Op de beurs maken circa 350 kampeerboeren uit het hele land reclame voor hun eigen camping en streek, terwijl er ook kampeerboeren uit België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland aanwezig zullen zijn. Ook is er een centrale stand van de Stichting Vrije Recreatie, waar alle inlichtingen verkrijgbaar zijn over het kamperen bij de boer in het algemeen en over de SVR in het bijzonder.

De SVR telt inmiddels zo’n 2000 plattelandscampings in binnen- en buitenland, waar ongeveer 150.000 donateurgezinnen (ongeveer 400.000 recreanten) hun vakantie vieren. En elk jaar worden dat er meer.

Belangstellende recreanten zijn zaterdag 28 januari van 10 tot 16 uur van harte welkom op de SVR-Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen vrij parkeren en voor donateurs is ook de entree gratis; niet-donateurs betalen 5.00 euro p.p. Dat bedrag wordt verrekend wanneer men aan het eind van het bezoek donateur wordt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×