Duizenden Leidse jongeren op vernieuwd CU2

CU2, de jongerencommunity van Media Design uit Leiden en NewRulez Media uit Amsterdam, is vandaag ‘live’ gegaan met een geheel vernieuwde site. CU2 bestaat sinds april 2000 en inmiddels hebben ruim een half miljoen jongeren uit heel Nederland op de site een zogenaamd profiel van zichzelf aangemaakt. Zo’n 3.000 daarvan komen uit Leiden.

op CU2 kunnen jongeren met elkaar chatten, mailen, berichtjes voor elkaar achterlaten of op elkaars profiel stemmen. In de nieuwe versie van CU2 is het ook mogelijk om foto’s op te slaan in aparte albums. Onlangs werd ook al een forum aan de site toegevoegd. Na enkele weken staan daar al bijna 75.000 berichten in.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×