Bestuurskracht gemeente nog steeds onvoldoende

Gistermiddag maakte burgemeester Lenferink de resultaten bekend van de Quick Scan Bestuurskracht 2005. Hieruit blijkt dat de Leidse bestuurskracht nog steeds onvoldoende is. De interne organisatie is hiermee een zwakke schakel, burgemeester Lenferink vindt het dan ook hoog tijd om anders te gaan werken. Ook het onderzoek in 2002, uitgevoerd door Atos KPMG Consulting, wees uit dat de Leidse Bestuurskracht onvoldoende was om de ambities van de gemeente waar te maken. Wel is het samenwerken in de regio verbeterd, Leiden gedraagt zich meer als een teamspeler en speelt minder vaak de baas.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×